algemene voorwaarden

Wij vinden het belangrijk bij te dragen aan de maatschappij. Daarom ondersteunen wij verschillende initiatieven en kijken wij kritisch naar hoe wij Team Slinger kunnen verbeteren op sociaal en duurzaam gebied.

Bestanden sturen

 1. Team Slinger begint pas met ontwerpen als alle voor het ontwerp nodig zijnde gegevens (e.g. teksten) bij Team Slinger binnen zijn. 
 2. De klant dient logo’s op te sturen als PNG van minstens 1000×720 pixels of Ai bestand. 
 3. Bestanden die de klant opstuurt zijn copy-right free of de klant heeft copyright op de bestanden.
 4. Slinger Design is kan niet aansprakelijk gesteld worden voor fouten in de gegevens die gebruikt zijn voor een ontwerp

Rechten

 1. De klant is op de hoogte van Auteursrecht. 
 2. Team Slinger mag ten alle tijden ontwerpen gebruiken voor eigen promotiedoeleinde. 

Betalingen

 1. Als de klant akkoord gaat met de aan hem/haar gerichte offerte dient hij/zij het bedrag wat hierop genoemd wordt volledige te betalen. Ook als hij/zij voor oplevering van de ontwerpen besluit om de ontwerpen niet meer te willen of niet meer nodig te hebben. 
 2. Team Slinger accepteert geen contant geld. 
 3. Als de klant in de periode na het akkoord gaan met de offerte langer dan een maand niks van zich laat horen en niet reageert op pogingen van Team Slinger om in contact te komen met de klant wordt de factuur verstuurd en dient de klant deze te betalen. 
 4. Mocht de klant na 3 pogingen niet tevreden zijn met de door Team Slinger gemaakte ontwerpen mag de klant ervoor kiezen om de offerte te ontbinden. Dit mag echter alleen als er bewezen geen spraken is van dat er een deal is gemaakt met een andere ontwerper tijdens het ontwerpproces, de klant de ontwerpen niet meer nodig heeft, zelf iets heeft gemaakt of de klant problemen zou kunnen hebben met het betalen van de factuur die zou gaan volgen voor de ontwerpen. Daarnaast moet de klant in dit geval een grondige geschreven evaluatie geven over hetgeen waarover hij/zij niet tevreden is. 
 5. De klant heeft 14 dagen om een gestuurd factuur te betalen vanaf de verstuur datum. Heeft de klant na 14 dagen nog niet betaald krijgt deze een waarschuwing. Daarna geldt: 
 6. 21 dagen of meer nog niet betaald: oorspronkelijke factuur bedrag wordt met 30% verhoogt.
 7. 28 dagen of meer nog niet betaald: oorspronkelijke factuur bedrag wordt met 60% verhoogt.
 8. 35 dagen of meer nog niet betaald: oorspronkelijke factuur bedrag wordt met 90% verhoogt.
 9. 42 dagen of meer nog niet betaald: incassobureau wordt ingeschakeld om het met 90% verhoogde bedrag te verhalen bij klant. 

Gebruik ontwerpen

 1. De klant mag door Team Slinger gemaakte concepten niet openbaar gebruiken. In de naam van deze bestanden staat CON. Alleen bestanden met OFF in de naam mogen door de klant openbaar worden gebruikt. 
 2. De klant mag niet zelf door Team Slinger gemaakte ontwerpen bewerken als deze hier geen toestemming van Team Slinger voor heeft.

Laatst gewijzigd: 01-02-2019