Iedere laatste donderdag van de maand bij Cornelis Epe

EERSTE KEER? MELD JE HIER AAN.

Heb je je al aangemeld? Dan krijg je via de mail een uitnodiging voor de komende Business Borrel. Wanneer je je voor het eerst aanmeld krijg je (nog) geen ontvangstbevestiging via de mail! Wel ben je gewoon aangemeld.


0-22-55-1010-2020-50>50

WAT IS DE BUSINESS BORREL?

Heerlijk, een ongedwongen sfeer, lekker muziek op de achtergrond en de tijd om met elkaar in gesprek te gaan.

Tijdens de Business Borrel komen ondernemers uit de gemeente Epe bij elkaar om te netwerken, ideeën uit te wisselen, nieuwtjes te delen, maar bovenal: te ontspannen. Laat je sales praatje even thuis en inspireer elkaar onder het genot van een hapje en drankje.

– Gratis toegang, drankjes voor eigen rekening –

3de business borrel

27 FEBRUARI 2020

– Tussen 17:00 en 19:00

– Ongedwongen sfeer

– Bitterballen van ons

– Eerste verdieping Cornelis

EEN GOED DOEL IN DE SPOTLIGHTS

Ons eerste goede doel is Stichting Present Epe-Heerde. Een stichting die met groepen vrijwilligers de helpende hand biedt aan mensen die deze hulp hard nodig hebben, door ziekte, armoede of sociale isolatie. Helpt u hen helpen? Wij dagen u uit om, net als wij, lid te worden van de Club van 100. Door samen een stukje te delen in onze welvaart, maken wij het leven voor iedereen in de gemeente een beetje mooier. Wat is de Club van 100? De Club van 100 is een groep bedrijven die ieder 100 euro per jaar betalen voor het goede werk van Stichting Present Epe-Heerde. Hiermee vormen zij een belangrijke basis voor de continuering van de activiteiten van de stichting in de toekomst. Wilt u met uw bedrijf ook lid worden van de Club van 100? Of wilt u Stichting Present op een andere manier steunen? Stuur dan een mailtje aan bedrijven@presentepe-heerde.nl of bel op 06 2222 8008. Wij komen graag bij u langs om u meer over de samenwerkingsmogelijkheden te vertellen.