ONS DOEL

ZIJ DIE DE WERELD MOOIER WILLEN MAKEN VERBINDEN MET EEN GROOT PUBLIEK

Team Slinger wil er zijn voor de organisaties en individuen die willen laten zien en horen hoe mooi de wereld kan zijn. Door deze met een groot publiek te verbinden kunnen zij zichzelf zijn en word ieders wereld mooier.

De visie waar wij aan werken is een Nederland waarin iedereen de vrijheid heeft om zichzelf te zijn. Creativiteit en innovatie kan niet ontstaan wanneer iedereen hetzelfde is. Juist verschillen brengen ons verder. Laten wij samen anders zijn en stoppen met denken dat er een norm is. 

 

ONZE WERKWIJZE

Hij wij ons doel gaan bereiken

Door onze campagnes

Creatieve Campagnes geven mensen en organisaties een stem. Wij staan erop dat deze stem goed gebruikt wordt. Een betere wereld begint bij het uitdragen van deze boodschap.

Doormiddel van sponsoring

Team Slinger support de volgende initiatieven:
– Stichting Present, Club van 100

Project MCM

soon….

ONZE WAARDEN

Wat wij belangrijk vinden

Creativiteit

Artiesten geven kleur aan de wereld, laten ons verwonderen en bieden troost. Daarnaast zijn het artiesten die ervoor zorgen dat creatieve concepten daadwerkelijk uitgevoerd kunnen worden. Kort om, zonder artiesten zijn wij nergens en is de wereld kleurloos en saai. 

Artiesten zijn er in vele vormen, op het podium en daar achter, in ontwerp studio’s en voor de camera. Artiesten maken en wij vinden ze fantastisch. 

Toegankelijkheid

Alleen als innovatie toegankelijk is voor iedereen brengt het ons verder, anders helpt het alleen maar mee aan het vergroten van ongelijkheid.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is geen USP maar een plicht. Het is iets wat je simpelweg moet doen. Team Slinger kiest daarom altijd voor het duurzame alternatief.