fbpx

maatschappelijke verantwoording

Wij vinden het belangrijk bij te dragen aan de maatschappij. Daarom ondersteunen wij verschillende initiatieven en kijken wij kritisch naar hoe wij Team Slinger kunnen verbeteren op sociaal en duurzaam gebied.

Episch Centrum

Team Slinger draagt bij aan het Episch Centrum op het gebied van PR, media, en evenementen. Waar wij kunnen helpen wij de stichting en daarbij aangesloten partijen. Activiteiten zijn onder andere:

  1. Het organiseren van de Epische Avonden;
  2. Het opzetten en onderhouden van verschillende communicatiekanalen;
  3. Het verder ontwikkelen van bijvoorbeeld STEK – het jongerenactiviteiten centrum;
  4. Meedenken over de toekomst van de stichting.

Goede Doelen

Team Slinger is donateur van:

  1. Het COC, een Nederlandse belangenorganisatie van homoseksuelen, lesbiennes, biseksuelen, transgenders en mensen met een interseksen-conditie, kortweg lhbti’s. 

Sponsoring

Team Slinger sponsort deze initiatieven:

  1. Be the first 

Wij staan open voor sponsoring van initiatieven die: verschillende werelden bij elkaar brengen, (jong) talent laat ontwikkelen, de positie van lhbti’s verbetert of iets letterlijk mooier maakt. 

Duurzaamheid

Team Slinger wil klimaat neutraal zijn. Om hiervoor te zorgen laten wij ons adviseren door duurzaamheidsspecialisten en:

  • Maken wij gebruik van duurzame producten zoals Tony’s Chocolony, recyclebare koffiecups, en afbreekbare visitekaartjes.
  • Streven wij ernaar om klimaat neutraal te zijn.

Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe wij nog beter bij kunnen dragen aan een mooiere wereld. Neem hiervoor gerust contact op.