fbpx

Een evenement organiseer je nooit alleen, daar is altijd een team voor nodig. Het een is niet belangrijker dan het ander, alles moet samen kloppen. 

TIME TO SHINE. 

Evenementen laten mensen dromen, geven talent een podium en kunnen verschillende werelden samen brengen. Wij mogen er trots op zijn dat wij op 5 mei de vrijheid samen vieren. Trots op je kind die de hoofdrol in de schoolmusical heeft, en trots op het feit dat ieder jaar in meer steden uitbundig uitgedoste mensen al varend vieren wie ze zijn. Kort om, wij organiseren evenementen om jou trots te maken. Want als je niet trots bent op wat je doet, waarom zou je dan?

WAT WIJ DOEN

Concept

Team Slinger bedenkt sterke concepten voor evenementen die passen binnen budget en aansluiten op de wensen van de opdrachtgever.

Productie

Team Slinger draagt zorg voor een goede uitvoer van het bedachte concept samen met een sterk netwerk van leveranciers. 

Communicatie

Team Slinger draagt zorg voor de juiste communicatie om ervoor te zorgen dat het evenement goed bezocht wordt. 

EEN KORTE GESCHIEDENIS LES.

Op de middelbare school in Epe organiseerde David van Walderveen gezamenlijk zijn eerste ‘serieuze’ project. Ik Doe Mee! was een actie waarin basisschoolleerlingen doppen inzamelde en ondertussen het belang van duurzaamheid leerde. De actie heeft meerdere prijzen mogen ontvangen, en resulteerde in veel media-aandacht. Naast Ik Doe Mee! werden ook schoolkampen en examenuitjes met veel enthousiasme georganiseerd. 

 

Op 16 jarige leeftijd begon David Slinger Design nadat hij was ontslagen bij een lokale broodjeszaak. Onder de naam ‘Slinger Design’ werden als zzp’er logo’s en website ontworpen. Echter was al snel duidelijk dat evenementen de échte passie bedroegen, dus in het voorjaar van 2019 werd Slinger Design omgedoopt tot Team Slinger. 

oprichter & eigenaar
filmmaker
tekstschrijver
grafisch vormgever

Frequently Asked Questions