over ons

Iedere dag weer is Team Slinger bezig zich te verbeteren, jou verder te helpen, en de wereld een stukje mooier te maken. Wij kijken dan ook enthousiast naar de toekomst.

het verhaal achter team slinger

Al op de middelbare school waren wij – David van Walderveen en Mees Nijland – bezig met het organiseren van mooie dingen. Zo leidde ons profielwerkstuk op de Havo tot Ik Doe Mee!, een project waarvoor wij verschillende prijzen mochten ontvangen. Daarnaast waren wij actief bezig om van schoolkampen en het examenuitjes een succes te maken.

Daarna volgden wij beiden ons eigen pad. David startte Slinger Design, een grafisch ontwerpbureau, en Mees ging verder als DJ en organisator onder de naam TwoForces DJ’s. Als beste vrienden was er altijd veel gespreksstof om over te sparren. Dat leidde op een heerlijke zomeravond in 2018 tot het plan om onze krachten weer te bundelen. Slinger Design werd omgedoopt tot Team Slinger!

Ondanks dat wij een duidelijk doel voor ogen hebben is het steeds weer kijken naar wat de beste manier is om daar te komen, langzaam maar zeker ontdekken wij wat werkt en wat niet. Tijdens dit proces zal een ding altijd blijven staan. Het bedrijf moet bijdragen aan de maatschappij. Dit hebben wij waarschijnlijk afgekeken van Michiel de Jong, een man die ons op meerdere manieren inspireert en helpt.

Iedere dag weer is Team Slinger bezig zich te verbeteren, jou verder te helpen, en de wereld een stukje mooier te maken. Wij kijken dan ook enthousiast naar de toekomst. Wij zijn pas net begonnen en nog lang niet klaar, dat is zeker!

waar wij voor staan

  1. Eerlijke prijzen voor jou en de maker. 
  2. Verbinden van verschillende werelden. 
  3. Vrije geesten moeten de ruimte krijgen.
het fantastische team
oprichter & eigenaar
filmmaker
tekstschrijver
grafisch vormgever
communicatie
webdesigner